Hubungi Kita

Ningbo Mega Machinery Trading Co., Ltd.

Alamat

1047 Taman Bisnis Inovatif, No.8 Jinchuan Dalan, Distrik Zhenhai, Ningbo 315221, CHINA.

Telpon

+86 574 8666 8990

+86 139 8932 8272

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita