PRODUK FITUR

  • We put our customers and quality in the first place, we provide customers.We put our customers and quality in the first place, we provide customers.

    LAYANAN

    Kita luwih dhisik pelanggan lan kualitas, nyedhiyakake pelanggan.
  • We are a professional manufacturer. Have 10 years of sales and technical experienceWe are a professional manufacturer. Have 10 years of sales and technical experience

    PROFESIONAL

    Kita produsen profesional. Duwe pengalaman dodolan lan pengalaman teknis 10 taun
  • We have established agents around the world partner system.We have established agents around the world partner system.

    Mitra

    Kita wis nggawe agen ing saindenging sistem mitra global.
  • we established an excellent team, who are skilled and experienced in machine .we established an excellent team, who are skilled and experienced in machine .

    OEW

    kita nggawe tim sing apik banget, sing trampil lan berpengalaman ing mesin.

Babagan Kita

  • company-img
  • company-img

MEGA minangka Anak Perusahaan Mesin HWAMDA, kita fokus ing solusi plastik sing ideal kanggo para konsumen, minangka merek paling cepet ing CHINA, kita dihormati para pelanggan amarga kualitas sing luar biasa. Kita duwe 4 pabrik utama, sing isine luwih saka 100.000,00sqm, 2 pabrik instalasi utama nutupi 80.000,00sqm sing kasedhiya kanggo nyuplai pelanggan luwih saka 700 mesin cetak injeksi plastik berkualitas tinggi saben wulan. Luwih saka 20.000,00sqm pabrik mesin minangka jaminan kanggo nggawe manawa bagean saka mekanik kanthi kualitas lan presisi paling apik.

WILAYAH APLIKASI

KUNJUNG PELANGGAN Warta

Endi jajaran Bisnis kita: Nganti saiki kita wis nggawe sistem agen prosy ing Algeria, Mesir, Iran, Afrika Selatan, India, Malaysia lan Negara-negara Asia Tenggara liyane. Uga ing Timur Tengah lan Amerika Selatan. Kita duwe mitra lan akeh pelanggan.