AY110

SERI FERRIMINO

IMM sing tepat banget teknologi Eropa
Ngirit & Energi

  • Jangkauan gaya clamping: 110T nganti 550T
  • Tipe swiveling + Pandhuan linier loro lapisan Unit injeksi rel
  • Ruang sing luwih jembar ing antarane unit Clamping Tie-bar
  • Bingkai Mesin sing dirancang kanthi mbukak
  • Sistem servo hemat energi
  • Desain sing ramah pangguna

Data Teknis

Unit Injeksi

Unit Clamping

Unit Hidrolik

Unit Listrik

Tanggal Teknis Mesin:

 Unit Injeksi
Volume dijupuk cm3

145

183

226

Bobot dijupuk (PS) g

132

167

206

Oz

4.7

5.9

7.3

Diameter sekrup mm

32

36

40

Tekanan injeksi Mpa

240

189

153

Tingkat injeksi g / detik

88

111

137

Rasio sekrup L / D L / D

22.5

20

18

Serangan sekrup mm

180

Kacepetan sekrup (tanpa langkah) Rpm

0 ~ 230

Unit Clamping
Pasukan Clamping Ton

110

Stroke pambuka mm

350

Ukuran platen mm

530 x 480

Spasi ing antarane bar dasi mm

420 x 370

Maks. awan mm

750

Kekandelan cetakan (min-max) mm

150 ~ 400

Stroke ejektor hidrolik mm

110

Pasukan ejektor hidrolik Ton

4.5

Pin ejector pcs

5

Unit Hidrolik
Tekanan sistem hidrolik Mpa

17.5

Motor pump kW

11

Servo daya driver kW

15

Kapasitas pemanas kW

7

Jumlah zona kontrol temp pcs

4

Data Umum
Kapasitas tangki minyak L

150

Ukuran mesin m

4,5 x 1,2 x 1,8

Bobot mesin Ton

3.7


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Seri Injeksi seri Ferrimino
    • Tipe swiveling + Loro lapisan Unit Injeksi Rel Linear
    • Unit injeksi sing dirancang Swiveling mbantu ngganti sekrup lan laras dadi luwih gampang
    • Rong lapisan pandhuan linier mbantu nyepetake dawa piranti dhukungan unit injeksi, kurang deformasi piranti dhukungan
    Ferrimino seri Clamping unit
    • Jarak sing luwih jembar ing antarane tali tali, ukuran cetakan luwih akeh lan bisa nyukupi kabutuhan sistem instalasi cetakan otomatis.
    • Kaki obah sing bisa dipindhah kanthi dawa lan luwih jembar, nggawe cetakan stabil lan gerakan sing cedhak
    • Ejector kanthi stroke sing bisa diatur, bisa uga nemoni gerakan ejector
    Ferrimino seri Hidrolik
    • Dilengkapi karo sistem motor servo sing ngirit lan presisi energi
    • Motor servo sing nanggepi dhuwur, luwih saka 90% efisiensi kerja
    • Bagéan hidrolik sing dirancang modular njamin linuwih saka mesin lan kacepetan respons cepet
    • Filter nyedhot magnetik kanthi otomatis
    Seri listrik Ferrimino
    • Bagian listrik merek terkenal ing donya
    • Segel karet dilengkapi kabinet standar sing aman kanggo tahan banyu
    • Program mesin miturut standar safety CE.
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita