Babagan Kita

c74f589f

Babagan kita :

MEGA minangka Anak Perusahaan Mesin HWAMDA, kita fokus ing solusi plastik sing ideal kanggo para konsumen, minangka merek paling cepet ing CHINA, kita dihormati para pelanggan amarga kualitas sing luar biasa. Kita duwe 4 pabrik utama, sing isine luwih saka 100.000,00sqm, 2 pabrik instalasi utama nutupi 80.000,00sqm sing kasedhiya kanggo nyuplai pelanggan luwih saka 700 mesin cetak injeksi plastik berkualitas tinggi saben wulan. Luwih saka 20.000,00sqm pabrik mesin minangka jaminan kanggo nggawe manawa bagean saka mekanik kanthi kualitas lan presisi paling apik.

Produk kita kalebu:

DU Two Platen Series, clamping force saka 650T nganti 3000T; 
Seri EM Full Electric minangka pilihan sing cocog kanggo industri sing presisi lan medis sing dhuwur; 
Mesin cetak injeksi tipe M8 Toggle Type Series, clamping force saka 68T nganti 3300T;
Seri M9 High Precise nggunakake teknologi Eropa, clamping force saka 108T nganti 328T;
SP High Speed ​​Series, meksa clamping saka 168T nganti 500T, kacepetan injeksi saka 300mm / s nganti 800mm / s.

Penghormatan Utama :

Produsen mesin injeksi TOP 15 ing CHINA.
Perusahaan Teknologi Tinggi lan Kadhaptar ing Program Obor China.
Provinsi Zhejiang Merek Terkenal; Merek Kualitas Zhejiang, Merek Terkenal Ningbo.
Pusat R&D Teknologi Tinggi Teknologi Provinsi, Pusat Teknologi Teknik Ningbo.
IMM Kecepatan Tinggi NO.1 lan Mesin Teknologi Cetakan Injeksi Kecepatan Tinggi ing CHINA.

f0ba9a58